Servicii de dezvoltare web

pentru portaluri online și aplicații web complexe.

Termenul dezvoltare web sau „web development” înseamnă mult mai mult decât creare de website-uri. Acesta se referă la toate tipurile de dezvoltare web, de la website-uri sau magazine online la aplicaţii web, soluții pentru automatizarea și administrarea fluxurilor de informație în companii, portaluri e-commerce, soluții CRM / ERP sau orice alte servicii bazate pe programare web.

În lumea competitivă a afacerilor pe internet din ziua de azi, fiecare site online de afaceri are nevoie de cele mai bune soluții web tehnologice cu cea mai bună dezvoltare de aplicații web. Dar este o competiție strânsă când vine vorba de a dezvolta un site plăcut ochiului și de a-l face să funcționeze eficient sau să execute rapid și să fie multifuncțional. Sunt atât de multe platforme pentru proiectarea website-urilor precum HTML static, website-uri fulger și multe altele. PHP este o astfel de platformă care funcționează în mod eficient pentru soluții web de ultimă ora. O altă caracteristică importantă pentru a alege PHP este avantajul costului. Proiectarea, personalizarea, dezvoltarea și modificarea website-urilor bazate pe PHP sunt bine realizate cu o investiție accesibilă.

Companiile mari de dezvoltare web oferă servicii web profesionale pe PHP ce includ dezvoltarea website-ului, dezvoltare de aplicații web, dezvoltare CMS(Content Management System).

Website-urile pot fi lansate în mediul online mult mai rapid în zilele noastre datorită unor platforme CMS precum WordPress(cel mai utilizat pentru site-uri de prezentare sau bloguri), Opencart, Magento, Prestashop(folosite pentru e-commerce) sau datorită unor framework-uri precum Laravel, Symfony, CodeIgniter, Yii, CakePHP ce au la bază PHP.

PHP este foarte bine cunoscut și renumit ca limbaj de programare pentru dezvoltarea personalizată de website-uri cu un scripting pe deplin funcțional. Dezvoltarea PHP este destul de ușoară spre deosebire de competitorii săi precum ASP.Net, Perl, Ruby etc. Dezvoltarea PHP a website-urilor a fost simplificată, tehnicile și caracteristicile fiind ușor de înțeles de către orice programator. Pot fi unele alternative eficiente disponibile pentru dezvoltarea website-urilor, însă dezvoltarea PHP se potrivește cel mai bine.

Beneficii extinse ale dezvoltării PHP:

  • Un website dezvoltat cu PHP va avea o procesare rapidă a datelor și o funcționalitate ușoară.

  • Poate rula pe sisteme de operare precum Unix sau Windows.

  • Asigură cea mai înaltă calitate împreună cu o mare eficiență și utilizare.

  • Poate fi integrat cu ușurință în HTML.

  • Este foarte potrivit pentru multe tipuri de host-uri precum IIS(Internet Information Server), Apache și altele.

  • Se poate conecta cu tipuri de baze de date precum Oracle, MySQL, PostgreSQL etc.

 Dezvoltarea PHP a website-ului ridică de asemenea vizibilitatea și reprezentarea sa în mediul online într-un mod eficient și profesional.Vă oferim cele mai bune soluții web pentru dezvoltarea website-ului cu ani de experiență de calitate în dezvoltarea PHP.

Contactează-ne folosind formularul de contact, la adresa de email office@webdinasty.ro sau la numărul de telefon 0727 715 668. Scrie-ne câteva cuvinte despre proiectul pe care dorești să-l dezvolți și vei primi consultanță gratuită din partea noastră.

 

Inapoi