Vă punem la dispoziție:

designer, programator, project manager, atât pentru proiecte individuale, cât și pentru proiecte part-time sau full-time.

Este posibil să fi auzit de outsourcing înainte de a citi asta. Outsourcing-ul s-a dovedit a fi foarte benefic pentru intreprinderi. Vă poate ajuta să economisiți timp, bani, resurse și chiar vă poate face viața mai ușoară.

Dar ce reprezintă mai exact outsourcing-ul?

Outsourcing înseamnă utilizarea unor resurse externe pentru a extinde procese interne din cadrul unei companii. Multe companii aleg să facă outsourcing deoarece procesul este mai eficient, mai puțin costisitor și mai avantajos dacă serviciile sunt achiziționate de la alte firme decât dacă ar fi produse interne.

Există mai multe motive pentru care o firmă să își dorească serviciul de outsourcing:

  • Este mai ieftin să ai un lucru făcut de către o altă entitate care are deja pregătirea și echipamentul necesare decât să cheltuiești mai mulți bani și mai multe resurse pentru a face personal acel lucru.

  • Bunurile și/sau serviciile sunt livrate mai rapid conform criteriilor și cerințelor dumneavoastră

  • Intreprinderile nu trebuie sa își facă griji cu privire la angajarea și instruirea lucrătorilor temporari, să-și extindă spațiile de lucru sau să-și mărească cheltuielile

  • De exemplu, companiile IT economisesc până la 30% prin serviciul de outsourcing.

  • Obținerea de resurse potrivite este un job consumator de timp și costisitor, dar care poate fi rezolvat cu ușurință prin outsourcing.

Outsourcing-ul creste productivitatea și eficiența generală și în același timp scade și expunerea afacerii dumneavoastră la risc. Angajații își pot face activitățile de zi cu zi fără a fi întrerupți. Proiectele externalizate sunt tratate în exterior, ceea ce înseamnă că nu vor avea vreun impact asupra operațiunilor zilnice sau a productivității.

Cum te poate ajuta outsourcing-ul ca afacerea ta sa prospere

Acum că știți ce este outsourcing-ul și cum poate ajuta la salvarea banilor și a timpului pentru afacerea ta, vom vedea și cum ajută la creșterea și prosperarea ei.

  • Te poți concentra pe prioritățile tale și pe creșterea afacerii decât pe gestionarea echipei și a abilităților ei

  • Preia controlul costurilor astfel încât să poți poziționa afacerea ta pentru noi investiții

  • Deschide-ti mintea la idei, oportunități și strategii noi pe care companiile de outsourcing sunt în măsură să le facă cu privire la modul de îmbunătățire a unor proceduri și procese.

  • Adaptează-te mai rapid la schimbările în tehnologie, inovație și globalizare

  • Ai mai multă grijă de clienții tăi prin executarea unui sistem de răspuns eficient.

Outsourcing-ul înseamnă stres mai puțin și presiune mai mică.

Contactează-ne folosind formularul de contact, la adresa de email office@webdinasty.ro sau la numărul de telefon 0727 715 668. Scrie-ne câteva cuvinte despre dorințele si nevoile pe care ai pentru a beneficia de o ofertă personalizată și de consultanță gratuită din partea noastră.

 

Inapoi