Soluții personalizate și inovative

pentru imaginea website-ului dvs.

De ce să nu îți crești vizibilitatea în mediul online cu ajutorul unui  site web și să descoperi un grup nou de clienți sau parteneri? Un site atractiv și optimizat pentru toate platformele și modalitățile de accesare poate reprezenta diferența pe care toți clienții tăi o caută în mediul online.

Dacă te-ai decis în sfârșit că ai nevoie de un web site pentru afacerea ta atunci trebuie să știi câteva lucruri esențiale înainte de a lua o decizie atât de importantă.

Un site web poate ajuta la impunerea unei imagini profesionale, credibile, instituind un înalt nivel de încredere potențialilor clienți. Site-ul web este disponibil 24/7 și poate fi văzut de oricine, oricând, oriunde și de pe orice device daca web design-ul este responsive și se adaptează rezoluției dispozitivului de pe care este accesat site-ul.

Întotdeauna să ceri mostre din lucrările anterioare ale unui web designer și examinează-i portofoliul. De obicei, web designerii au stilul lor unic și poți recunoaște cu ușurință ce design-uri au făcut în trecut. Este la fel cu stilul oricărui artist; poți recunoaște cu siguranță lucrările lor anterioare bazate pe schema generală, planul de culori și per total apariția vizuală a site-urilor.

Experiența este de asemenea un factor cheie aici. Exact ca în orice altă meserie, web designerii devin mai buni odată cu acumularea experienței. Deci bineinteles, îți va fi mai bine dacă alegi un web designer ce are mai multă experiență în bagajul său.

Un alt aspect important ce trebuie clarificat este acela dacă web designer-ul îți poate face un web site 100% personalizat. Sau va fi doar un alt web design cu un șablon de bază ce deja există la alți 100 sau chiar 1000 de oameni pe internet? Aproape oricine poate face în zilele noastre o pagină web HTML de bază folosind Microsoft Word sau un Editor și să schimbe titlul pentru a reflecta afacerea lor. Dar trebuie să te intrebi:”Oare asta este ceea ce caut?”

Site-urile web care sunt cu adevarat construite personalizat se vor ridica peste web design-urile cu un șablon de bază folosite de foarte mulți oameni în zilele noastre. Un web design personalizat va capta ochii potențialilor clienți și le va arăta că ai o prezență web profesională și că intenționezi să faci afaceri.

Comunicarea cu un potențial web designer este critică în ceea ce privește dezvoltarea site-ului tău. Trebuie să fii foarte clar și să-ți spui intențiile de la început, înainte de a semna un contract de service cu un designer. Menționând aceste lucruri te va ajuta pe termen lung și de asemenea îți dă o garanție că tu și web designer-ul sunteți pe aceeași lungime de undă.

Contactează-ne folosind formularul de contact, la adresa de email office@webdinasty.ro sau la numărul de telefon 0727 715 668. Scrie-ne câteva cuvinte despre proiectul pe care dorești să-l dezvolți și vei primi consultanță gratuită din partea noastră.

 

 

Inapoi