Cine suntem și ce facem ?

WebDinasty este un proiect 100% românesc, lansat de compania CONVASIM WEBDESIGN SRL, cu sediul în Mărăcineni, Buzău. Suntem activi din 2012, când am lansat primele servicii web – WebDinasty. Am crescut alături de potenţialul pieţei, conduşi de entuziasmul şi de convingerea că putem oferi servicii web de calitate, în pachete accesibile şi adaptate oricărei afaceri. Tratăm fiecare proiect ca pe un viitor business și îi oferim importanța binemeritată încă de la planificarea strategiei de urmat.

Suntem specializați în web design, dezvoltare web, publicitate și optimizare web. Testăm și implementăm constant noi soluții și idei, pentru ca dvs. să beneficiați de cele mai bune rezultate.

Avem strategia, echipa, experiența și ne dorim să vă ajutăm!

 

Experiența noastră

În cei 4 ani de activitate am dobândit o experiență vastă în domeniul web și continuăm, pentru ca dvs. să beneficiați de cele mai bune servicii web. Suntem foarte flexibili în privința soluțiilor tehnice folosite și a programului de livrare, pentru a îndeplini cât mai bine orice tip de cerință. O parte din tehnologiile utilizate de echipa noastră:


96%
95%
Ps
92%
Bs
98%
PHP
98%
85%
Yii
100%
78%
91%
80%

Beneficiile oferite de WebDinasty

  • Livrăm la timp și fără costuri ascunse, indiferent de tipul de proiect.
  • Site-ul dvs. este construit de o echipă de profesionişti, care vă oferă pe toată durata proiectului consultanţă gratuită.
  • Oferim servicii web complete, de la planificare până la promovarea online.
  • Îți returnăm integral avansul, dacă termenii contractuali nu au fost îndepliniți.
  • Acceptăm plata în rate sau metoda "pay as you go" - prin care poți achita săptămânal și poți monitoriza în permanență stadiul proiectului.*

*Valoarea va fi calculată zilnic pe baza numărului de ore lucrate, iar totalul se achită săptămânal.