Pachetele de Găzduire Web pe SSD

funcționează pe sistem de operare CloudLinux, sunt administrate cu ajutorul cPanel și  includ gratuit Softaculous cu peste 250 de scripturi preinstalate (Ex: Joomla, WordPress, Magento, Opencart, etc).

Ai Uptime 99.9% și monitorizare 24/7 pe servere de ultimă generație colocate în Bucuresti, România.

Toate conturile beneficiază de back-up R1Soft, se realizează zilnic și se păstrează ultimele 7 puncte de restaurare.

Pachetul de găzduire web se poate modifica oricând în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Despre găzduire web

Așadar sunteți interesați să aflați mai multe despre web hosting și ce are de oferit? Nu este o rușine dacă nu cunoașteți astfel de informații. Toată lumea trebuie să înceapă de la un anumit punct.

Să începem cu începutul. Ce este web hosting-ul și cum funcționează?

Web hosting-ul(găzduire web) înseamnă furnizarea de spațiu și lățime de bandă pe un server de mare putere conectat la internet de mare viteză. Companiile de găzduire mențin rețele mari de servere de mare putere într-o locație fizică cunoscută ca și centru de date. Aceste servere sunt conectate la o conexiune de mare viteză și în general redundantă de internet. Centrele de date au un generator de putere principal și unul de rezervă, o conexiune puternică la internet și un personal de securitate pentru monitorizare.

Companiile de găzduire web oferă spațiu și lățime de bandă disponibilă pentru o taxa lunară sau anuală în funcție de pachetul de găzduire ales. Odată ce clientul este înscris, poate încărca fișiere în spațiul personal de pe server și atunci informația este vizibilă pentru oricine de pe internet care este interesat. Taxa lunară/anuală pe care compania de găzduire web o percepe este mult mai puțin decât costul unui server propriu de acasă sau din centrul de date. Acesta este motivul pentru care aceste companii există. Se ocupă de toate componentele hardware, software și alte necesități tehnice pentru tine.

Exista mai multe tipuri diferite de găzduire, dar cele mai importante sunt partajată, dedicată și VPS.

Web Shared Hosting(Găzduire web partajată)

Găzduirea web partajată este cel mai popular tip de găzduire. Găzduirea partajată este o porțiune de spațiu pe disc și lățime de bandă pusă la dispoziție de compania de găzduire web pe un server de mare putere. Există mai multe website-uri găzduite pe acest server, iar compania de găzduire web are cel mai probabil mai multe astfel de servere într-un centru de date. Resursele serverului sunt împărțite de toate website-urile alocate pe acel computer. Găzduirea partajată este cea mai bună formă de găzduire web, dacă sunteți în căutarea unui preț bun și nu aveți mai mult de câteva mii de vizitatori zilnic pe site.

Dedicated Web Hosting(Găzduire web dedicată)

Găzduirea web dedicată este cea mai puternică și cea mai bună soluție pentru un site încărcat fără a se recurge la achiziționarea propriului echipament și la plata unei conexiuni de internet foarte scumpe. Găzduirea web dedicată constă într-un server folosit doar pentru găzduirea unui singur site. Aceasta permite cele mai multe opțiuni de configurare și oricine are un site încărcat va găsi această soluție ca fiind extrem de utilă.

VPS(Virtual Private Server) – Server Privat Virtual

Între VPS și un server dedicat nu sunt mari diferențe, însă între un server shared și un VPS există mulți termeni de comparație. Un mare avantaj al unui server VPS este partajarea exactă a resurselor serverului. Asta înseamnă ca știți exact ce ați cumpărat, care sunt limitele și câți vizitatori puteți tranzacționa pe site.

Caracteristicile unui VPS:

  • alocarea CPU(procesorului) – un server dedicat poate fi alcătuit din mai multe VPS-uri în limita resurselor disponibile. Alocarea CPU reprezintă procentajul ce vă este dedicat dumneavoastră din procesorul serverului.

  • alocarea memoriei(RAM) – aceasta are de asemenea un rol important în alegerea unui VPS de calitate. Cu cât aveți mai multe aplicații web instalate, cu atât se va utiliza mai multă memorie.

  • spațiu izolat(HDD) – la un server VPS nu aveți nevoie de sute de giga ca la un server dedicat, iar spațiul pe care îl primiți este în totalitate al dumneavoastră și acest lucru împiedică riscul răspândirii unor viruși de la “vecini” cum este posibil în cazul unui server shared.

  • acces root – aveți acces nelimitat asupra mașinariei ceea ce înseamnă că puteți instala și rula aplicații prin intermediul serverului.

  • număr nelimitat de domenii găzduite – puteți instala oricâte domenii doriți, singurul impediment fiind epuizarea resurselor în cazul în care aveți prea multe site-uri găzduite.

  • reinstalarea sistemului de operare la orice oră – câteodată din diverse motive avem nevoie de reinstalarea sistemului de operare acest lucru putând fi făcut doar apăsând un click sau comunicând departamentului tehnic.

 

Contactează-ne folosind formularul de contact, la adresa de email office@webdinasty.ro sau la numărul de telefon 0727 715 668. Scrie-ne câteva cuvinte despre proiectul pe care dorești să-l găzduiești și vei primi consultanță gratuită din partea noastră.

 

 

 

Inapoi