Termeni si conditii pentru utilizarea webdinasty.ro

Site-ul webdinasty.ro este administrat de SC CONVASIM WEBDESIGN SRL, cu sediul in Str. Postei, Nr. 63, Maracineni, Buzau si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastra, denumita in continuare WebDinasty.

Prin utilizarea site-ului se considera ca acceptati termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

  1. Preturile prezentate de WebDinasty pot fi modificate fara o anuntare prealabila a utilizatorilor.
  2. Preturile nu sunt cu titlu de oferta garantata si nelimitata in timp.
  3. WebDinasty nu isi asuma raspunderea pentru continutul media sau text al site-urilor partenere sau din portofoliu. Site-urile din portofoliu pot fi sterse sau inlocuite si nu pot reprezenta in unele cazuri calitatea serviciilor WebDinasty.
  4. WebDinasty are dreptul de a refuza unele cereri care contravin legislatiei in vigoare sau politicii interne a companiei.
  5. Preturile afisate pe webdinasty.ro sunt in EURO, facturarea se va face in RON la cursul comunicat de BNR in ziua facturarii.
  6. Site-ul webdinasty.ro contine link-uri externe (alte site-uri). WebDinasty nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestora sau in cazul in care aceste site-uri nu functioneaza corect.
  7. Informatiile furnizate de utilizator catre WebDinasty se supun regulilor de confidentialitate, prezentate in Politica de confidentialitate.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@webdinasty.ro.